Η Wixlar υποστηρίζει τη διάσκεψη Blockchain & Bitcoin της Ελβετίας

 

Στις 9 Οκτωβρίου 2018 η εταιρεία "Smile-Expo" θα διοργανώσει το δεύτερο συνέδριο blockchain στη Γενεύη - Ελβετία. Το συνέδριο θα συγκεντρώσει τους πιο λαμπρούς εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, γνωστούς ειδικούς και γκουρού της αγοράς κρυπτογράφησης, προγραμματιστές, επιχειρηματίες, εκπροσώπους των συστημάτων πληρωμών και δικηγόρους που θα μοιραστούν τον τρόπο σκέψης τους σχετικά με την ανάπτυξη τεχνολογιών μπλοκχάντ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Crypto ανάλυση αγοράς, επιχειρηματικές λύσεις στο πλαίσιο των επιτευγμάτων FinTech, Blockchain και Bitcoin προοπτικές, τεχνολογίες αιχμής και τεχνικές πτυχές της εργασίας με την έξυπνη τεχνολογία, τις τελευταίες ρυθμιστικές αλλαγές, Bitcoin εξόρυξη και ανταλλαγή - όλα αυτά τα θέματα και περισσότερο θα συζητηθούν στο Blockchain & Bitcoin Συνδιάσκεψη της Ελβετίας.

Ο Όμιλος Wixlar θα συνεχίσει να υποστηρίζει την καινοτόμο τεχνολογία blockchain μέσω των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει ο Όμιλος Wixlar στο κοινό.

 
 

Το νόμισμα Wixlar Crypto σχεδιάζει να ακολουθήσει περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, προσφέροντας άμεσες συναλλαγές και χαμηλές πληρωμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τα εισιτήρια, επισκεφθείτε https://switzerland.bc.events/


 

Οι προσεχείς εβδομάδες θα είναι συναρπαστικές με την παγκόσμια περιοδεία της εταιρείας μας και πάντα θα σας ενημερώνουμε με τα τελευταία νέα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Telegram