Ο Wixlar μπαίνει στο CoinMarketCap!

 

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώσαμε ότι το Wixlar Coin ήταν εισηγμένο στο Coin Market Cap αμέσως μετά την κυκλοφορία του τη Δευτέρα! Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα επίτευγμα που ακόμη και εμείς δεν περίμενε να συμβεί τόσο γρήγορα. Πολύ λίγα νομίσματα καθιστούν τον εισηγμένο στο CoinMarketCap, ακόμα λιγότερα νομίσματα που θα εισαχθούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την έναρξή τους. Ο λόγος είναι ότι το Cap Coin Market είναι μια πολύ αυστηρή πλατφόρμα που απαιτεί πολλά κριτήρια όπως η ακεραιότητα ενός νομίσματος καθώς και ο όγκος που παράγεται σε διαφορετικές ανταλλαγές.

Ας το παραδεχτούμε, το Coin Market Cap είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος και ο μεγαλύτερος ιστοχώρος πόρων για την έρευνα Cryptocurrencies. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την αγορά Cryptocurrency. Βασικά, είναι ένας ιστότοπος εργαλείων και πόρων που παρέχει δεδομένα σχετικά με την τιμή Cryptocurrency, την προσφορά, τον όγκο συναλλαγών, τις πλατφόρμες ανταλλαγής και πολλές άλλες πληροφορίες σχετικά με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Αυτό είναι το No.1 εργαλείο για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μας βρουν, να μας γνωρίσουν και να αγοράσουν ενδεχομένως κέρματα Wixlar σε Ανταλλαγές.

Το Wixlar Coin ανήκει σε εσάς, αυτή είναι μόνο η αρχή και όλοι πρέπει να εργαστούμε συλλογικά στο μάρκετινγκ στο εξωτερικό κοινό όσο μπορούμε, μοιράζοντας τα νέα μας στα Social Media, καλώντας τον κύκλο επιρροής μας να ψάξει στην ιστοσελίδα μας και να καταλάβει το μέλλον που wixlar έχει ως στόχο να χτίσει για τους ανθρώπους.

 
 

Αν είστε κάτοχος επιχείρησης και επιθυμείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα PARTNERS, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να εξηγήσουμε τα οφέλη που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρησή σας.

Ας πάμε εκεί έξω και να δείξουμε στον κόσμο αυτό που όλοι μπορούμε να πετύχουμε μαζί!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Telegram