Η Wixlar επεκτείνεται στην Αφρική

 

Τις τελευταίες εβδομάδες επεκτείνουμε ενεργά σε περισσότερες Ηπείρους σε όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αντιπροσώπους μας στην Αφρική και ιδιαίτερα τον κ. Nken στο Καμερούν και τον κ. Jeremiah στη Νιγηρία για τις τεράστιες προσπάθειές τους και την έκθεση του Wixlar στην Αφρική.

Πριν από μία εβδομάδα ο κ. Jeremiah φιλοξένησε την πρώτη εκδήλωση Wixlar Blockchain στη Νιγηρία με τη συμμετοχή κατόχων κερμάτων και επισκεπτών Wixlar.

Επίσης, ο κ. Nken στο Καμερούν ήταν σήμερα ομιλητής σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας "Sweet FM 88.5", όπου εξήγησε τη φαινομενική ανάπτυξη της τεχνολογίας Blockchain και ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο η Wixlar συμβάλλει στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές με χαμηλά τέλη στις υπηρεσίες και στα προϊόντα.

 

Εμείς, ο όμιλος Wixlar, επεκτείνουμε συνεχώς τη συνειδητοποίηση του οράματός μας σε παγκόσμιο επίπεδο και οι προσπάθειες των ατόμων εκτιμούνται ιδιαίτερα. Περισσότερες υπηρεσίες, προϊόντα και συνεργάτες στο εγγύς μέλλον θα κάνουν το 2019 το καλύτερο έτος για την Wixlar μαζί με την πρόβλεψη των αγορών Blockchain που θα αυξηθούν από το πρώτο τρίμηνο του 2019.

 
 

Το νόμισμα Wixlar ανήκει σε εσάς. Αυτό είναι μόνο η αρχή και όλοι πρέπει να εργαστούμε συλλογικά στο μάρκετινγκ στο εξωτερικό κοινό όσο μπορούμε, προσθέτοντας και μοιράζοντας τα νέα μας στα Social Media, προσκαλώντας τον κύκλο επιρροής μας για να εξετάσουμε τον ιστότοπό μας, να καταγράψουμε και να κατανοήσουμε το μέλλον ότι Wixlar έχει ως στόχο να χτίσει για τους ανθρώπους.

Ελέγξτε τα τελευταία νέα του Wixlar

Λίγες ακόμη εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον, οπότε μείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία μας νέα.


 

Οι ερχόμενες εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές με την παγκόσμια περιοδεία της εταιρείας μας και θα σας κρατάμε πάντα ενημερωμένους με τα τελευταία νέα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Telegram