Διευθύνων Σύμβουλος της Wixlar στο Στάδιο της ASPIRE World Investment Expo

 

Η AWI είναι μια ιδιαιτέρως ωραία συνεκτική επενδυτική ομάδα λόγω της απαράμιλλης τελειομανίας της, των πρωτοφανών αποδόσεων, της βεβαιότητας και των αποφάσεων του κουτιού για την καινοτόμο οικονομία. Εμπνέει να παράγει βιώσιμα οικονομικά ενώ παράλληλα δημιουργεί αξία μέσω της καινοτομίας με αξιοπιστία.

Στις 26 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Expo Center Sharja (Κωνσταντινούπολη) μια εκδήλωση εξαιρετικά υψηλού προφίλ για 2 ημέρες στο Expo βασισμένο σε θεματικές έννοιες που προωθούν τη μελλοντική οικονομία. Η σύνοδος κορυφής όχι μόνο παρέχει μια πλατφόρμα για να παρουσιάσει καινοτόμες ευκαιρίες επενδύσεων, αλλά και τις γνώσεις και τις εμπειρίες μέσω των εταίρων από όλο τον κόσμο.

Σε αυτή την 47η Εορτασμό Εθνικής Ημέρας με 47+ Χώρες, οι εταιρείες θα επιδείξουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε πολλούς πιθανούς επενδυτές για να αναγνωριστούν σε περισσότερες από 47+ Χώρες.

 
 

Μια άλλη εκδήλωση που ο Διευθύνων Σύμβουλος μας θα είναι ομιλητής στη σκηνή για τις δύο ημέρες, εκθέτοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Wixlar. Η Wixlar TV ως Media Partner θα εκπέμπει τα κυριώτερα στιγμιότυπα, πίσω από τη σκηνή, και τις συνεντεύξεις επιτυχημένων επιχειρηματιών που επισκέπτονται την Expo.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν

Το ψηφιακό νόμισμα Wixlar σχεδιάζει να ακολουθήσει περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, προσφέροντας άμεσες συναλλαγές και χαμηλές πληρωμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τα εισιτήρια, επισκεφτείτε ευγενικά https://www.aspireinvests.com/


 

Οι ερχόμενες εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές με την παγκόσμια περιοδεία της εταιρείας μας και θα σας κρατάμε πάντα ενημερωμένους με τα τελευταία νέα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Telegram