Άρθρα

Απρίλιος 16, 2019

Η Wixlar συνεργάζεται με το δίκτυο εκκίνησης στο Σαν Φρανσίσκο

Η 144 μάχη εκκίνησης στο Σαν Φρανσίσκο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2019, όπου οι πιο επιτυχημένες εκδόσεις Startup θα αγωνιστούν για την προσοχή των επιλεγμένων μελών των εταιρειών Venture Funds και Angel. Το Startup Network έχει ήδη οργανώσει περισσότερες από 100 μάχες εκκίνησης σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και των ΗΠΑ, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να αντλήσουν χρήματα.
Μάρτιος 23, 2019

Η Wixlar είναι εισηγμένη στο BTC-Alpha Exchange!

Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώσαμε ότι το Wixlar Coin ήταν εισηγμένο στο BTC-Alpha Exchange αμέσως μετά τη συνάντησή μας στο European Blockchain Event 2019 στη Βιέννη! Αυτό είναι πράγματι ένα επίτευγμα που ακόμη και εμείς δεν περίμενε να συμβεί τόσο γρήγορα. Πολύ λίγα νομίσματα το κατατάσσουν στο BTC-Alpha Exchange που επικεντρώνεται στην ποιότητα και το όραμα των κρυπτοσυχνοτήτων που αναφέρονται στην ανταλλαγή τους.
Φεβρουάριος 21, 2019

Ο Όμιλος Wixlar συνεργάζεται με το Smile-Expo Prague

Η Expo επικεντρώνεται στα τσεχικά και ξένα έργα που υλοποιούν Blockchain και cryptocurrencies. Οι εμπειρογνώμονες θα μοιραστούν την εμπειρία τους με την ενσωμάτωση του Blockchain σε κυβερνητικούς οργανισμούς (Govtech), τα τραπεζικά συστήματα, το εμπόριο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την υγειονομική περίθαλψη και άλλους τομείς. Θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές της δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων πληροφορικής, από την εμφάνιση της ιδέας στην είσοδο στην αγορά.
Ιανουάριος 30, 2019

Η Wixlar εγκαινιάζει το προϊόν Blockchain «WIXI-POWER20K»

Το προϊόν "Wixi-Power20k" είναι μια υπερσύγχρονη τράπεζα ισχύος που έχει τη δυνατότητα να επαναφορτίζει τα κινητά τηλέφωνα (Android και ios iPhone) 8 έως 10 φορές με μια έξυπνη οθόνη οδήγησης που δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας που παραμένει μέσω ενός έξυπνου δείκτη. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη ισχύ που μπορεί να αποθηκεύσει 20.000 mAH ενέργειας που θεωρείται φαινομενική σε σύγκριση με παρόμοιες επώνυμες τράπεζες ισχύος στην αγορά!
Telegram