Άρθρα

Σεπτέμβριος 23, 2019

Wixlar στην Εβδομάδα 2019 του Blockchain της Βαρκελώνης

Η εβδομάδα Blockchain της Βαρκελώνης είναι μια ολόκληρη εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, συναντήσεις και δικτύωση που φέρνουν σε επαφή επαγγελματίες, επενδυτές, εκπαιδευτικούς και κρυπτογράφους από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις ιδέες και τις γνώσεις τους
Σεπτέμβριος 16, 2019

Η Wixlar είναι εισηγμένη στο Vindax Exchange!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώσαμε ότι το Wixlar Coin ήταν εισηγμένο στο Vindax Exchange αμέσως μετά τη συνάντησή μας στο Blockchain Life Event 2019! Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα επίτευγμα που ακόμη και εμείς δεν περίμενε να συμβεί τόσο γρήγορα. Πολύ λίγα κέρματα καθιστούν τον κατάλογο της Vindax Exchange, ο οποίος επικεντρώνεται στην ποιότητα και το όραμα των κρυπτογραφημάτων που αναφέρονται στην ανταλλαγή τους.
Απρίλιος 16, 2019

Η Wixlar συνεργάζεται με το δίκτυο εκκίνησης στο Σαν Φρανσίσκο

Η 144 μάχη εκκίνησης στο Σαν Φρανσίσκο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2019, όπου οι πιο επιτυχημένες εκδόσεις Startup θα αγωνιστούν για την προσοχή των επιλεγμένων μελών των εταιρειών Venture Funds και Angel. Το Startup Network έχει ήδη οργανώσει περισσότερες από 100 μάχες εκκίνησης σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και των ΗΠΑ, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να αντλήσουν χρήματα.
Μάρτιος 23, 2019

Η Wixlar είναι εισηγμένη στο BTC-Alpha Exchange!

Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώσαμε ότι το Wixlar Coin ήταν εισηγμένο στο BTC-Alpha Exchange αμέσως μετά τη συνάντησή μας στο European Blockchain Event 2019 στη Βιέννη! Αυτό είναι πράγματι ένα επίτευγμα που ακόμη και εμείς δεν περίμενε να συμβεί τόσο γρήγορα. Πολύ λίγα νομίσματα το κατατάσσουν στο BTC-Alpha Exchange που επικεντρώνεται στην ποιότητα και το όραμα των κρυπτοσυχνοτήτων που αναφέρονται στην ανταλλαγή τους.
Telegram