FAQ Gr

Συχνές ερωτήσεις

1

Τι είναι το Wixlar;

Το Wixlar είναι το αποκεντρωτικό ηλεκτρονικό νόμισμα βασιζόμενο στην τεχνολογία BlockChain η οποία είναι στιγμιαία, ασφαλής και ταχύς , με πολύ χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών. Με τα νομίσματα Wixlar μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες online and offline.
2

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Το Wixlar είναι το μόνο κρυπτονόμισμα που προσφέρει περισσότερο από 12 υπηρεσίες στο κοινό, άτομα και επιχειρήσεις και με αυτόν τον τρόπο, το Wixlar προσφέρει την αξιοπιστία και την πραγματική χρήση των νομισμάτων σε περισσότερα άτομα και εταιρείες.
3

Ποιες είναι οι Υπηρεσίες Wixlar;

Το Wixlar είναι το μόνο κρυπτονόμισμα που προσφέρει περισσότερο από 12 υπηρεσίες στο κοινό όπως: Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, Master Card, Διεθνείς Πλατφόρμες Ανταλλαγής Νομισμάτων, Έξυπνα Συμβόλαια, Πιστωτικές Επιστολές, Αποθήκευση Δεδομένων, Ηλεκτρονικό Κατάστημα, Ακαδημία, Αμοιβές, Συνεργάτες, Λαχείο και Πλατφόρμα Ελεύθερων Επαγγελματιών.
4

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νομίσματα Wixlar;

Κατεβάστε το Πορτοφόλι Wixlar και άμεσα μπορείτε να αποστέλλετε και να παραλαμβάνετε νομίσματα Wixlar.
5

Είναι ασφαλείς να χρησιμοποιώ νομίσματα Wixlar;

Φυσικά! Τα νομίσματα Wixlar είναι ασφαλή για χρήση μέσω της τεχνολογίας Peer to Peer Block-chain, η οποία παρέχει σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους χρήστες.
6

Πώς μπορώ να αγοράσω νομίσματα;

Αγοράστε νομίσματα Wixlar:
α- Ιστοσελίδα Wixlar https://www.WixlarCoins.com
β- Διεθνής Νόμιμες Πλατφόρμες ανταλλαγής Κρυπτονομισμάτων
γ- Φίλοι και Συναίτεροι.
δ- Μέσω Ανταμοιβών
ε- Πλερωμές από Πελάτες σας
7

Τι είναι το πορτοφόλι Wixlar;

Τα νομίσματα Wixlar αποθηκεύονται ασφαλισμένα στο προσωπικό σας πορτοφόλι στον δικό σας υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet (Windows, Linux, Mac, Android, Χάρτινο Wallet). Μπορείτε να κατεβάστε το πορτοφόλι σας και άμεσα να αρχίσετε να στέλλετε και να παραλαμβάνετε πλερωμές με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.
8

Τι είναι η Wixlar Master Card;

Η διεθνή MasterCard προσφέρεται στους κάτοχους νομισμάτων Wixlar, κάνοντας έτσι την μετατροπή των νομισμάτων Wixlar σε Δολάρια ή Ευρώ και απόσυρσης των χρημάτων σας σε οποιαδήποτε ΑΤΜ στον κόσμο, ή ακόμη και χρησιμοποιώντας την MasterCard σας για αγορά προϊόντων και υπηρεσιών όπως όλες οι συνηθισμένες MasterCards.
9

Πώς μπορώ να παραγγείλω την Wixlar Master Card;

Επισκεφθείτε την σελίδα Master Card που βρίσκετε στις Υπηρεσίες μας.
10

Τα νομίσματα Wixlar είναι ανταλλάξιμα;

Φυσικά, τα νομίσματα Wixlar μπορούν να ανταλλαγούν σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα όπως $,€, £, ¥ κ.α., καθώς επίσης και σε άλλα χαρτονομίσματα όπως BΙTCΟΙΝ, ETH, BCC, LTC κ.α. μέσω των Διεθνών Νόμιμων Πλατφόρμων ανταλλαγής Κρυπτονομισμάτων.
11

Πώς δουλεύει το Έξυπνο συμβόλαιο;

Με τα πορτοφόλια Wixlar, όλοι οι χρήστες μας μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους μάρκες, περιουσιακά στοιχεία ή μετοχές (tokens, assets or shares) δια μέσω των έξυπνων συμβολαίων για να εξυψώσουν την επιχείρηση τους σε υψηλότερο επίπεδο με την τεχνολογία Wixlar Block-chain.
12

Τι είναι η Πιστωτική Επιστολή;

Η πιστωτική επιστολή είναι μια μέθοδος πληρωμής που παίζει σημαντικό ρόλο στις παγκόσμιες συναλλαγές μεταξύ αγοραστών και πωλητών, οι οποίοι ενδέχεται να μην γνωρίζουν ο ένας τον άλλον προσωπικά ή ακόμα και να χωρίζονται από απόσταση, νόμους και νομισματικές διάφορες χωρών.
13

Πώς λειτουργεί η πιστωτική επιστολή Wixlar;

Στην επιστολή πίστωσης Wixlar, ο πωλητής αποδέχεται να παραλάβει τα νομίσματα Wixlar μετά την αποστολή των αγαθών στον αγοραστή. Ο αγοραστής εγκρίνει την αποστολή του ακριβούς ποσού αγαθών σε νομίσματα Wixlar, στο εμπορικό τμήμα Wixlar που τώρα κατέχει το ποσό και αποστέλλει ειδοποίηση στον πωλητή για την αποστολή των εμπορευμάτων. Μόλις τα αγαθά παραληφθούν ή αποστέλλονται σύμφωνα με την αμοιβαία συμφωνία μεταξύ αγοραστή και πωλητή, το εμπορικό τμήμα Wixlar θα απελευθερώσει τα νομίσματα Wixlar για αποστολή στον πωλητή.
14

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του Wixlar Cloud Storage;

Το πλεονέκτημα της Αποθήκευσης Δεδομένων Wixlar είναι ότι χωρίζει, κρυπτογραφεί και διανέμει τα αρχεία σας σε ένα αποκεντρωτικό δίκτυο μέσω της τεχνολογίας BlockChain. Η Αποκέντρωση εξαλείφει τυχόν αποτυχία ή κλοπή των αρχείων σας σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς παρόχους αποθήκευσης δεδομένων. Μέσω του προσωπικό ιδιωτικού σας κλειδιού έχετε πρόσβαση και έλεγχο των αρχείων σας. Το αποκεντρωτικό σύστημα Αποθήκευσης Δεδομένων Wixlar εξασφαλίζει τα ευαίσθητα δεδομένα σας μέσω ενός αλγόριθμου ασαφούς λογικής, ο οποίος τον καθιστά πολύ ασφαλέστερο από τις παραδοσιακές εταιρείες.
15

Τι είναι Wixlar E-Shop;

Αγοράστε με νομίσματα Wixlar προϊόντα τεχνολογίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Wixlar (κινητά τηλέφωνα Wilxar, Wixlar Smart Tablet, ρολόγια Android Wixlar, κ.α.)
16

Τι είναι η Ακαδημία Wixlar;

Η Ακαδημία Wixlar είναι η ανοιχτή σου πηγή για την εκπαίδευση σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας και της κρυπτογράφησης, όπου τα άρθρα παρέχονται από γνωστούς συγγραφείς που περιλαμβάνουν αναφορές στο υλικό τους.
17

Πώς να επωφεληθείτε από τις ανταμοιβές Wixlar;

Άτομα με εμπειρία στο μάρκετινγκ και συγγραφείς που μπορούν να επιτύχουν ορισμένους στόχους θα επιβραβευθούν με νομίσματα Wixlar.
18

Ποιοι είναι οι εταίροι της Wixlar;

Οι συνεργάτες της Wixlar είναι έμποροι και πωλητές που δέχονται παγκοσμίως Wixlar Coins ως μέθοδο πληρωμής στην ιστοσελίδα τους.
19

Τι είναι η Λοταρία Wixlar;

Μια νέα ιδέα για μια καλύτερη ζωή! Φανταστείτε χρησιμοποιώντας τα νομίσματά σας Wixlar για να πάρετε ένα λαχείο αγορών για το ονειρικό σας Το αυτοκίνητο, το γιότ ή τη βίλα. Οι νικητές επιλέγονται μέσα από ένα σύστημα ασαφούς αξιόπιστης λογικής που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα επεξεργασίας και την ταχύτερη είσοδο στην κλήρωση μέσω των νομισμάτων Wixlar.
20

Τι είναι το Wixlar Free-Lancing;

Η Πλατφόρμα Ελευθέρων Επαγγελματιών Wixlar Wixlar είναι μια παγκόσμια ηλεκτρονική αγορά που χρησιμοποιείται από ελεύθερους επαγγελματίες για να προσφέρουν εργασίες και υπηρεσίες σε πελάτες παγκοσμίως. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει Ελεύθερος Επαγγελματίας στην πλατφόρμα Wixlar και να πληρώνεται σε νομίσματα Wixlar.
Telegram